Menu

Waar je op moet letten als je bloemen thuis laat bezorgen

Tegenwoordig bestellen we bijna alles online. Van kleding tot schoenen en van huishoudapparatuur tot beauty producten. Maar wist je dat er steeds meer aanbieders zijn waar je ook bloemen online kunt bestellen en laten bezorgen? Hoe fijn is dat! Stel dat je helemaal vergeten bent dat een vriendin binnenkort jarig is. Dan bestel je online gemakkelijk een mooi boeket en die laat je bij haar thuis bezorgen. Maar waar moet je eigenlijk allemaal op letten als je bloemen thuis laat bezorgen? We geven je graag wat tips.

Bepaal welke bloemen je wilt bestellen

Allereerst is het natuurlijk belangrijk om te bepalen welke soort bloemen je wilt bestellen. Wil je bijvoorbeeld online rozen kopen? Of ga je liever voor mooie lelies? Online kun je bijna elke soort bloem wel bestellen, je moet alleen even goed zoeken en een keuze maken wat je graag wilt. Je kunt het beste online in Google bijvoorbeeld “rozen kopen” typen. Je krijgt dan allerlei verschillende bedrijven te zien waar je dus rozen kunt bestellen. 

Vergelijk meerdere websites met elkaar

Als je eenmaal weet welke soort bloemen je wilt bestellen en bij wie je deze bloemen kunt bestellen, is het verstandig om verschillende aanbieders (in dit geval dus webshops) met elkaar te vergelijken. Kijk bijvoorbeeld naar de levertijden, maar je kunt de bloemen natuurlijk ook vergelijken op basis van de prijs. Kook ook naar de vaasgarantie en vergeet zeker de reviews niet te controleren. Vaak kun je op basis van reviews wel weten of het een betrouwbare partij is of niet. 

Voordelen van online bloemen bestellen

Wist je dat er onwijs veel voordelen zitten aan het online bestellen van bloemen? Het scheelt je bijvoorbeeld tijd. Je hoeft er niet de deur meer voor uit en stel dat de bloemen bezorgd worden op een moment dat je niet thuis bent, dan kunnen de buren het boeket voor je aannemen. Soms zetten ze het boeketje bloemen gewoon voor je deur. Bovendien is het allemaal heel snel geregeld. Ben je bijvoorbeeld een cadeau vergeten voor je moeder die morgen jarig is? Over het algemeen kunnen de bloemen binnen 24 uur geleverd worden. Zo hoef je eigenlijk nooit meer een excuus te bedenken waarom je geen cadeautje hebt en je zult de ander nooit teleurstellen met een verse bos bloemen!