Menu

Gun bloemen de juiste verlichting

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun bloemen in de winter naar binnen te halen, of wanneer het slecht weer is. Maar bloemen hebben net zoals andere planten wel licht nodig. Kies daarom voor kunstmatige verlichting in de vorm van kweeklampen voor thuis. Met de opkomst van binnenshuis tuinieren, worden kweeklampen met de dag populairder. Maar met zo vele types, kwaliteit, wattages en merken is het zeker moeilijk om de perfecte kweeklamp te vinden en te kopen die aan uw behoeften voldoet. Zelfs nog meer als u een beginner bent.

Waarop letten bij kweeklampen kopen

Als u zich afvraagt waar u kweeklampen kunt kopen en welke kweeklampen perfect voor uw behoeften zullen zijn, let dan vooral op het wattage, hoe warm de lamp wordt, type van groeilampen, efficiency, garantie, en de hoogte waarop de lamp boven de planten moet hangen. Het is belangrijk om niet een te kleine of een te grote lamp te gebruiken maar let er ook op dat u niet teveel stroom verbruikt.

De juiste kweeklampen kopen voor je bloemen

Het doel is om u te helpen de juiste kweeklamp te kiezen die aan uw behoefte voldoet. Plus, heb ik links toegevoegd van waar u deze kunt kopen. Als u een ervaren kweker bent en enkel de beste lampen wilt, dan adviseer ik u om de volledige gids over kweeklampen kopen verder te lezen en dan onze beste vergelijkende lijst van de kweeklamp te controleren om de uwe te kiezen.

Moet u een snelle beslissing nemen? Kies er dan in ieder geval voor om te werken met energiezuinige led verlichting die beschikt over de juiste intensiteit. Er zijn in Nederland verschillende leveranciers. Via de link in dit artikel hierboven komt u terecht op een website waar u verschillende soorten lampen met elkaar kunt vergelijken en direct een bestellen bij de aangesloten leveranciers.